2017 m. kovo 10 d., penktadienis

Moters dienos  žaidimas


Sveikutės,


 „Moters diena“ - tokį žaidimą antradienio popietę pasiūlė mums kūrėjai. Turbūt ne veltui: juk Pavasaris – tikras pabudimo metas. Bunda gamta, bunda ir moteris. 

Turbūt nerasime moters, kuri netrokštų būti dar žavesnė, patrauklesnė, gyvybingesnė ypač šiuo sezono metu. Tai – natūralus moteriškumo instinktas. Metas „keisti kailiuką“ ir ruoštis naujam žalumos, grožio ir džiaugsmo sezonui. :) Mados kūrėjai įkvėpti šios moters stiliaus kuria drabužius, o daugybė moterų stengiasi kopijuoti. Kas ji - ta legendinė grožio ir stiliaus ikona, kurios stiliumi, grožiu, manieromis žavisi daugybė moterų visame pasaulyje ir šiandien mums nuostabias aprangėles siūlo MA kūrėjai?

 Turbūt ne kartą teko girdėti, kad kiekvienos moters viduje gyvena aktorė. O moteris, mada ir filmai - vienas nuo kito neatsiejami! Tad, kūrėjai mums pasiūlė žaidimą neveltui – suteikia galimybę tapti XX amžiaus stiliaus ikona ir garsiausia aktore: Audrey Hepburn, iki šiol laikoma viena iš Holivudo stiliaus ikonų.

Pirmoji lentelė

  Labiausiai ją išgarsinęs filmas „Pusryčiai pas Tifanį“ (angl. „Breakfast at Tiffany‘s“). Maža juoda suknelė – jos įvaizdis, nes vienintelė moteris stiliaus istorijoje, kuri pavertė nuobodžią juodą suknelę geidžiama. Aksesuaras „katės„ akiniai - smagiausias šių akinių aspektas tai, jog dėl į viršų kylančių akinių kampų, visuomet atrodysite linksmesnė, o jūsų šypsena nuoširdesnė. Tai itin moteriškas modelis. Nieko nelaukusios verskime pirmoje lentelėje esančius langelius. Surinkus laukia dovana - ypatinga XX amžiaus šukuosena.




Antroji lentelė

 Sėkmingai pereinam į antrąją lentelę: O koks gi čia derinukas slypi ? Ta pati Audrey Hepburn, neveltui laikoma XX a. grakštumo bei elegancijos simboliu. Ji įkūnija visas moteriškąsias savybes. Suvaidintam filme „Mano puikioji ledi“ („My fair lady“), kur vaidino gėlių pardavėją, aktorė buvo nominuota Oskarui. Manau, kad ši apranga verta dėmesio vien dėl šios įdomios istorijos apie profesorių, kuris susilažina, jog gali purviną gatvės mergelę paversti rafinuota ir elegantiška dama. Tikrai tikiu, kad versite su malonumu, nes su šiuo derinuku tikrai tapsite elegantiškomis damomis: balta suknelė, baltos pirštinaitės, balti bateliai ir prabangūs aksesuarai. O surinkus viską vėl laukia dovanėlė – elegantiška šukuosena!




Trečioji lentelė


  O kuo gi mus nustebins Audrey trečioje lentelėje? O gi derinukas iš filmo „Karas ir Taika“ (įkūnijusi Natašą Rostovą): Gėlėta suknele su vienspalviu raudonu diržiuku, aukštakulniais bateliais bei nuostabia skrybėlaite! Tapk ARISTOKRATIŠKA DAMA ir tu! 
Viską surinkus – šukuosena vėl dovanų!





Ketvirtoji lentelė

  Audrey Hepburn įkūnijo Europos princesę Aną filme „Atostogos Romoje“ (Roman holiday) ir už vaidmenį gavo Oskarą. Elegantiška balta suknelė, balti bateliai ir įspūdingas galvos apdangalas, aksesuaras - madingi apvalūs akiniai, nuteikiantys žaismingai - taip trumpai galima apibūdinti princesišką Anos aprangą, kurią rasime ketvirtoje lentelėje su dovanėle –  šukuosena. Apsirenkite šia suknele ir tapkite princese.





Penktoji lentelė


  Kino dievaitė A. Hepburn ne veltui paskelbta gražiausia praėjusio amžiaus moterimi. Ji pasižymėjo nepriekaištingu stiliaus pojūčiu, elegancija bei žavesiu. Šiomis savybėmis ji tikrai papuošė filmą „Sabrina“. Aktorė ir vėl buvo nominuota Oskarui, dizainerio Givenchy, kuris kūrė kostiumus „Sabrinai“, dėka tapo mados ikona. Mados ikona tapk ir Tu surinkusi aprangos detales iš penktos lentelės: klasiškas ir nepavaldžias laikui aprangų detales, ikonišką šukuoseną ir gauk mielą aksesuarą ( du šuniukus).





  Audrey Hepburn stilius visada madingas. Ji išgarsino balerinų batelius, "prikėlė" mažą juodą suknelę, laivelio formos iškirptės sukneles, kurios tapo žinomos kaip „iškirptės Sabrina“. Aktorė sugrąžino sukeltų plaukų šukuoseną bei masyvius papuošalus. Nepriekaištingo stiliaus pojūčiu, elegancija bei neapsakomu talentu pasižymėjusi aktorė tapo beveik kiekvienos mergaitės, panelės ar moters idealu. Tikiuosi ir Jūs norite atrodyti, kaip Hepburn  :)

Auksinės Audrey Hepburn mintys: „Mano įvaizdis pasiekiamas. Moterys gali atrodyti kaip Audrey pakeitusios šukuoseną, nusipirkusios didelius akinius ir mažą berankovę suknelę“.

O Pavasaris pažadina grožį – padėkime jam išsiskleisti!


Tekstas ir iliustracijos: Enemy
Realios nuotraukos: Aistė_


Sėkmės Visoms!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą