2017 m. vasario 3 d., penktadienis

Šv. Valentino dovanos 


Sveikos, gražuolės,





 Ką gi, pirmasis vasario ketvirtadienis atnešė mums naują žaidimą. Tiesa, žaidimas naujas, bet nelabai apčiuopiamas, nes naujienas, kurias jis duos, galėsite pamatyti tik po geros savaitės. Tai žaidimas artėjančiai Šv. Valentino dienai. Nors esu įsitikinus, jog tai dar ne viskas – artimiausiu metu turėtumėm sulaukt ir dar kažko, skirto šiai progai paminėt :)
  Tikriausiai vaikystėje visi esame skaitę pasaką "Gražuolė ir pabaisa". Dabar ši pasaka atgijo kino ekranuose antrą kartą, tačiau jis bus vaidybinis ir tikrai žada tapti vienu labiausiai laukiamu filmu :)

 1740- taisiais prancūzų rašytoja Gabrielle-Suzanne de Villeneuve parašiusi šią pasaką turbūt net nesvajojo, kad ši istorija gyvuos šimtmečius. 
  Filme gražuolę Belą vaidina "Hario Poterio" filmuose išgarsėjusi Emma Watson, o pabaisa paverstą princą Adamą - "Dauntono abatijoje" vaidinęs Danas Stevensas. Šio filmo premjera jau šių metų kovo 17 dieną :)
 Taigi, visi rūbai, aksesuarai, šukuosenos,  profilio fonas  ir būsto papuošimai sukurti remiantis filmu „Gražuolė ir pabaisa“. Jau žaidimo išvakarėse spėliojome, kokio tipo bus žaidimas ir kokius rūbus galėtumėme laimėt. Pasigedau princesiškos, gėlėmis puoštos suknelės...

  Maža, vidutinė, didelė – tai žaidimo tipas, kuris pareikalaus ypatingai daug laiko ir pastangų gaudant raudonas, meilės kupinas širdeles. Ir nors kūrėjai suteikia galimybę kovot +/- 10 lygių , ši galimybė tik padidina tikimybę surinkt daugiau dolerių, bet ne širdelių. Todėl panaudojus super duper galių (populiarumo priedų) kilkime į supermodelių medžioklę. Supermodeliai dėl to ir vadinami „super“, nes jas nukovus gauname tris, keturias ar net penkias širdeles iškart!!! Dauguma panelių tai žino, todėl jos šiuo metu ypač  galingos. Prieš bandydamos įveikti varžovę, būkite įsitikinusios, kad jai nepralaimėsite :D



O dabar trumpai trumpai, ką šiame žaidime laimėsite :)

  Jūsų laukia keturios aprangos. Na, kad ir kokia princesiška aš būčiau, aprangos mane sužavėjo ne itin stipriai. Pirmiausia – tai pūsta, rūmų gražuolei tinkanti suknutė. Galėsite laimėti vieną ( kelias ar net visas) iš penkių siūlomų spalvų... Kad ir kiek pasiilgau pavasario ir spalvų, šios žaidėjų siūlomos spalvos manęs nesužavėjo. Labai norėjosi švelnesnių atspalvių, nes tokią suknutę būtum galėjus panaudot vestuvėms, kurių horizonte taip ir nesimato. O gal artėjančios meilės dienos proga, žaidimo kūrėjai ištaisys mums patį didžiausią siurprizą? Mhhm.. Gal... :D Labiausiai iš šio derinuko mane nudžiugino gėlelė, kurią galėsite laimėt. Iškart prisiminiau animacinį filmuką, apie gražuolę ir pabaisą, kuris vadinosi kiek kitaip – „Raudonoji gėlelė“. Taigi, manoji gražuolė laaabai norėtų raudonosios gėlelės. Tikiuosi ją rasiu vienoj iš dėžių.



  Antroji apranga tai jau kas kita. Man ji patiko bene labiausiai iš to, ką žaidimo kūrėjai siūlo šiame žaidime. Tiesa, jie korsetą kiek patobulino. Ir man jų nupieštas variantas kiek priimtinesnis už tą, kuris yra realiame derinyje. Ir jei pirmosios suknelės spalvos mane ne ypač nudžiugino, apsiausto ir sijono bei korseto komplektas sukurtas tobulai. O, mados arenos dievai, padarykit taip, kad bent vieną spalvos derinį man pavyktų laimėt :D Yyygaga yyygaga.. O kas gi čia ?! Ogi, bėris, kuris linguoja savo baltais karčiais už gražuolės nugaros :D Atrodo, greit galėsime atidaryt žirgų fermą, nes tai jau antras žirgelis, kurį žaidimo kūrėjai siūlo panelėms.



  

  O štai ir trečioji, apranga. Na, čia jau primena rūmų tarnaitę. Slaviškais motyvais siuvinėta palaidinė, prijuostė ir bateliai iš mano močiutės spintos :D Nenuliūsiu, jei nelaimėsiu nei vieno iš jų. Net neturiu ko daugiau pasakyt. Tikiuosi fortūna iš manęs nesišaipys ir  atidarinėdama dėžes negausiu šoko nuo to, ką išvysiu jose.






  Nes ir ketvirtasis derinukas labai panašus  į prieš tai buvusį. Galima sakyti, netgi identiškas. Lygiai toks pat sijonas ( net ir atspalvis tas pats ), prijuostė ir palaidinė. Pakeisti tik audinio raštai.. Ir vualia, panelės, štai jums naujas derinys. Na, kad ir koks nelabai vykęs derinukas, bet šito sijono labai norėčiau. Ir galiu pasakyt dėl ko: jis puikiai tiks kuriant tautiškus derinius mūsų lėlytėms. Juk ne Šv. Valentinas vasario mėnesį mums turėtų būt didžiausia šventė. Nepamirškim  Lietuvai svarbių dienų :)








  Tai tiek aprangų. Be jų, dar dvi puikios šukuosenos. Tiesa, labai panašias jau turime, bet nieko nuostabaus, juk ir didžiausi plaukų stilistai neišranda naujo dviračio. Sruogytė šen, sruogytė ten, ir manykit, kad šukuosena nauja :D




  O be to, ką galėsite padėt į panelės drabužinę, laukia ir nemažai gėrybių būstui. Senovinis stalas, kėdė ir daugybė kitų mielų būsto aksesuarų ir papuošimų. Tad visai neliūdėsiu, jei negausiu rūbų. Vien dėl mados taškų labiau norėtusi baldų baldelių :)






Realios baldų nuotraukos:



Ir profilio fonas



 Praėjusiame tokio tipo žaidime baisiai nusivyliau mažomis dėželėmis, kurios buvo tuščios kaip niekad. Tad šįkart pirmiausia taikysiu tik į didžiąsias. O kurias dėželes rinksite jūs, tai jūsų pačių apsisprendimas. Komentaruose lauksiu pasidalinant įspūdžiais, ką iš kokių dėžių gausite ;)

Tekstas: Aistė_
Iliustracijos ir realios nuotraukos: Enemy


Sėkmės ir iki  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą