2017 m. sausio 6 d., penktadienis

Karališkoji šeima



Sveikos didenybės,



  Štai ir sulaukėme Kašmyro Mafijos mums žadėtosios staigmenos. Instagram'e pasirodžius mielam korgių  veislės šuniukui, galvoje iškart  šmėkštelėjo Jos Didenybė Anglijos karalienė. Kažkada labai norėjau šios veislės šuniuko, todėl puikiai žinojau, jog karališkoji šeima augina šiuos mielus keturkojus. Tiesa, tikėjaus, jog tai  bus naujas gyvūnėlis ir nauja augintinio drabužėlių parduotuvė. Deja, mano prognozės neišsipildė. Vakar mus žaidime aplankė Jos Didenybė Elizabeth II. Na, tiksliau ne aplankė, o mums pačioms teks apsilankyt grafystėse ir pasigrožėti tikrai karališkais rūbais. Kodėl tik pasigrožėti? Ogi todėl, kad šis žaidimo tipas ypatingai šykštus toms, kurios neturi mėlynosios valiutos. Laimėti bent kažkokį daiktelį tikimybė labai maža, juk kasdien gaunat vos vieną vienintelį nemokamą langelio atvertimą. Tikrai liūdna, nes šis žaidimas skirtas tik pačioms tikriausioms žaidimo karalienėms ir princesėms, kurios brangiųjų akmenukų nestokoja.
Kaip ir visad, norint nukeliaut į kitą grafystę, teks palūkėt porą dienelių. Žinoma, nekantriausios ir turtingiausios šią galimybę gali išnaudot iškart už karališkai padorią sumą –  20 mėlynų brangakmenių. Na, o paprastos mergelės privalės pakentėt. O kad laikas laukti neprailgtų, žinokit, jog viską  apie karalienės gyvenimą sužinosite tv seriale „The Crown. Netflix. „.  Čia taip pat pamatysite ir visas žaidime laukiančias aprangas. Šis draminis serialas apie karalienės Elizabeth II gyvenimą yra apdovanotas kaip geriausias draminis serialas. Todėl jei susidomėsite, būtinai pabandykit paieškot šio serialo (kolkas, deja, tik anglų kalba). Turėtų būti įdomu. Beje, šis serialas pasirodė vos prieš porą mėnesių (praėjusių metų lapkričio 4d. ). Tad galime pasidžiaugt, jog žaidimo kūrėjai ne tik senus žaidimus kartoja, bet ir puikiai spėja su laiku ir palepina tikrom naujienom.
Kiekvienai grafystei aprašyti reiktų nemažai laiko, o jo šiuo metu man labai trūksta. Todėl keliaukite po grafystes su mūsų karaliene Enemy :D



Pirmoji grafystė
(pagrindinis prizas - karališkas paltas)





Antroji grafystė
(atsirakina 07.01.2017)
(pagrindinis prizas - šukuosena)






Trečioji grafystė
(atsirakina 09.01.2017)
(pagrindinis prizas - karališka puokštė)





Ketvirtoji grafystė
(atsirakina 11.01.2017)
(pagrindinis prizas - karališkas kailinis šalis)





Penktoji grafystė
(atsirakina 13.01.2017)
(pagrindinis prizas - šuniukas korgis su +3 ištikimybės )




Šeštoji grafystė
(atsirakina 16.01.2017)
(pagrindinis prizas - profilio fonas)








Tekstas ir realios nuotraukos: Aistė_
Iliustracijos: Enemy



Sėkmės verčiant langelius. Tegul fortūna jums šypsosi ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą