2016 m. lapkričio 10 d., ketvirtadienis


Rudens kolekcija "Pozuok stilingai"
Jai ir Jam


Sveikutės, brangiosios,

  Oi, kaip greitai bėga laikas, šiandien jau ketvirtadienis, todėl skubu paskelbti įrašą apie užvakar (antradienį) pasirodžiusią rudens kolekciją.
Už lango ruduo. Anglijoje tikras ruduo - lyja, aplinkui daug prikritusių lapų, tačiau Lietuvoje tikra žiema, nors ir nekalendorinė. Tad metas visoms pasirūpinti šiltesniais apdarais, kurie apsaugotų nuo spaudžiančio šaltuko ir žvarbaus vėjo. Rudenį ir žiemą turbūt svarbiausia yra šiluma ir patogumas, nei stilius, todėl ir žaidime dažniausiai rengiame savo lėles pagal vyraujantį metų laiką. Mėgstančioms kailinius, paltus/švarkus merginos įsipareigoja atrodyti kiek tvarkingiau ir stilingiau, taip pat noriu pridurti, kad paltas - šio sezono favoritas, kuris jau seniai yra “ant bangos” ir artimiausiu metu neketina pasitraukti. Ši kolekcija įnešė daugiau spalvų tokiems šaltiems ir niūriems orams, o ir kainos daugumai tikrai įkandamos.


Iš viso: 163.255 doleriai, 496 smaragdai ir 77 safyrai (3.364 stiliaus mados taškai)

   Pratęsiant temą apie paltus... artėjant pilkajai žiemužei visuomet ūpą pakelia spalvos, tuomet tereikia kelių spalvotų detalių tapti ryškesnei. Nors sezoninės tendencijos kinta, paltas – neišvengiamas šaltojo sezono garderobo elementas, kuris spinduliuoja elegancija, dvelkia sena gera klasika, tačiau išlieka patogus bei funkcionalus. Mano dėmesį patraukė šis madingas ir elegantiškas šviesus paltukas, kuris praskaidrins bet kurią vėsaus rudens dieną.
Beje, norėjau paminėti, kad ši dykumos smėlio spalva, kurią matote žemiau, turi ir keistesnį spalvos išsireiškimą: „kupranugario“ spalva :D



  Prisipažinkim, jog nėra malonesnio jausmo nei šaltą rudens dieną/vakarą susisukti į šiltą ir jaukų paltą. O ar galėtų būti kas žavingiau už dailius kailinius?
Šį sezoną kailiniai bei įvairios kailinės detalės (tiek natūralaus, tiek dirbtinio kailio) yra madingumo viršūnėje! Jie jau ilgą laiką nesitraukia iš mados tendencijų. Net ir šalčiausią dieną, kai už lango siaučia pūga ar pučia stingdantis vėjas, nesinori apsimuturiuoti nuo-iki storiausiais megztiniais ir šalikais. Tokią akimirką kailis - idealus pasirinkimas. Jaukiai įsisupusi į kailinius kiekviena moteris ne tik akimirksniu sušils, bet ir pasijus tikra dama :) Aš neteikiu pirmenybės nei tikriems, nei dirbtiniams kailiams. Kiekvienas jų man yra savaip gražus: kartais sunku atsispirti tikro kailio žvilgesiui, kartais - dirbtinio kailio raštams ir spalvoms. Kailio prabangą galima išryškinti ir papildyti laisvalaikio stiliaus drabužiais bei aksesuarais, kaip ir apačioje esančioje nuotraukoje.

  Džinsai - tai rūbas, kuris metų metus nesitraukia iš mūsų spintų. Kažin ar rastume patogesnį drabužį :) Laisvesni, kiek apsmukę džinsai (vadinami boyfriend jeans - vaikino džinsai) vis dar tvirtai laikosi madingiausiųjų viršūnėje. Kiti įprasti džinsų variantai - blukintas, nutrinto efekto, plėšytas audinys.
Boyfriend“ džinsai labiausiai tinka laisvalaikiui. Kad atrodytumėm moteriškiau, patartina pažaisti su stilistiniais kontrastais. Pavyzdžiui, prie tokių džinsų derinti laisvą megztinį ar atvirkščiai – apvalumus išryškinančią palaidinę ir aukštakulnius smailiu priekiu.


  Rudenį nepraraskime moteriškumo vilkėdamos tik kelnes ar džinsus. Šiltos suknelės - puikus sprendimas, kai lauke šalta, o norisi atrodyti dailiai. Taip ir žaidime, žiemos sezonu nenusistovėkite prie džinsų/kelnių. Ši linksma Dolce & Gabbana suknelė su žaismingais peliukais suteiks žavesio prie bet kurio iš kolekcijos esančio palto, švarkelio ar kailinių. Šį rudenį vėl madingas laisvas ir platus suknelių siluetas iš storesnio trikotažo ar medvilnės audinio. Būtent tai mums ir siūlo žaidimo kūrėjai naujosios kolekcijos parduotuvėje.


  Ir paskutinis derinukas su realia nuotrauka. Juoda ir auksinė - šios spalvos skirtos prabangos gerbėjoms. Kas rudenį grįžtantis prašmatnus derinys šiemet kaip niekada populiarus. Visa, kas blizga auksu yra madinga!
Tai šortų ir palaidinės derinys, kurį apsivilkus susidaro vientisas lyg kombinezono įvaizdis. Juoda spalva ir auksinės detalės suteikia prabangos įspūdį, bei geometriniai raštai suteikia apvalesnes formas. Tai puiki galimybė atrodyti stilingai, bei nepriekaištingai.



Merginos, nepamirškite ir savo sužadėtinių. Naujausi deriniai jau čia!

 Pagaliau žaidimo kūrėjai prisiminė kiek primirštus mūsų sužadėtinius! Tai ta proga šiandien sulaukėme ir savo vyrukam rudens - žiemos kolekcijos. Nors kolekcija šiek tiek mažesnė nei panelėms, tačiau drabužiai išties madingi ir traukiantys akį :)
Šį šaltą sezoną mūsų vyrai bus tikrai stilingi!



  Mano žvilgsnį patraukė paltas su sukryžiuotų raumeningų rankų poza. Kadangi mėgstu sportiškus vyrus, tad nenuostabu, kad patraukė mano dėmesį...:D Skrybėlė bei tarnybinis Vokiečių dogas taip pat atsidūrė mano pirkinių krepšelyje ir jau puošia sužadėtinį Eldarą. :)
Paltas, ilgas šalis besiplaikstantis ant jo pečių ir rankose laikomu kavos puodeliu atrodo išties mielai. O prasegta marškinėlių saga tik dar kartą parodo, kad žvarbus oras visai nebaisus, ir kad jau jis pasiruošęs "Coffee time" pasimatymui su savo žavingąja išrinktąja.

Iš viso: 160.680 doleriai, 311 smaragdų ir 59 safyrai (2.829 stiliaus mados taškai)

 


Realios nuotraukos: Aistė_
Iliustracijos: Rirena
Už pagalbą dėkoju panelėms Amūra ir Giulija


Nėra blogo oro, yra tik netinkama apranga.

Gerų pirkinių ir stilingų derinių ;)





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą