2016 m. lapkričio 26 d., šeštadienis

Black friday



Gerą vakarą,


  Paskutinis lapkričio penktadienis – „Juodasis penktadienis

  Artėjant lapkričio pabaigai vis daugiau parduotuvių skelbia išpardavimus ir akcijas. Mažesnėmis kainomis susiviliojusios masės plūsta į parduotuves, laukia ilgiausiose eilėse, stumdosi dėl prekių :)

 Ko gero, pastarosiomis dienomis daugelį persekioja „juodas nuolaidas“ ar „juodąjį išpardavimą“ siūlančios reklamos. Tai JAV vykstančio masinio išpardavimo – „juodojo penktadienio“, iš karto po Padėkos dienos. Šis laikas ženklina prasidedančią kalėdinę prekybą ir verslo įmonių nuostolingos veiklos pabaigą, kai – amerikietiškais buhalteriniais terminais kalbant – „raudonos eilutės tampa juodomis“ :)

  Taigi, šį kartą "Black friday" mums siūlo ir mados arenos komanda, paskelbusi išskirtinį aukcioną su gerai žinoma Elie Saab ir jos derinuku. 
Aukcionas kas dvi valandas buvo restartuojamas ar dalyvavote aukcione? Laimėjote? :)

250 stiliaus mados taškų - 25 safyrai



Be aukciono taip pat turime nuolaidas: populiariumo priedams, talentams, energijai, įrangas fotosesijoms bei supermodeliams, vaikinų dovanoms, išplėstiniai paieškai ir daugiau vietų albumams bei nuotraukoms. Aukcionu gal ne visos džiaugiamės, bet kitomis vykstančiomis nuolaidomis išties labai smagu :)


Dar 35 % akcija safyrams :D




Ir nepamirškite sudalyvauti facebook paskyroje "Laimingos padėkos dienos" atrakcijoje, kurioje galite laimėti 50 safyrų, tereikia pasidalinti geriausia Padėkos dienos istorija, skaniausio namuose gaminamo pyrago receptu ar tiesiog parašyti, kam ir už ką šiais metais esate dėkingos!

Sėkmės dalyvaujančioms ;)





Reali nuotrauka: Aistė_
Tekstas: Estrea



Pasinaudokite geriausiais pasiūlymais!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą