2016 m. spalio 18 d., antradienis

"Tamsusis Helovinas" - teleporteris
Gyvūnėlių Helovino kolekcija


Buuuu, merginos ,
Šiurpu?



  Štai ir vėl antradienis, vėl nauja akcija atrakcija. Štai ir vėl su jumis sveikinuosi aš, panelė Aistė_.
Wohoo... Pagaliau mūsų lauktas  ir išsvajotas teleporteris. Na, gal ne tokiam pavidale jo laukiau, bet vis šis tas. Ką gi ką gi, nagi nagi. Helovinas. Mistikos, tamsos ir siaubo šventė.
Tiesą pasakysiu, ieškodama realių derinių pamačiau tiek siaubo, kiek savo gyvenime nebuvau mačius :D Na, bet nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Yra ir kita šmirinėjimo po internetines platybes pusė – daug naujo, įdomaus ir neatrasto.
Taigi, dabar trumpai apie tai, kokie derinukai laukia ir kas kiekviename portale  paslėpta.

  Kruvinasis pjūklas. Hoho, šis įrankis labai dažnai minimas  pastarosiomis dienų Didžiojoje Britanijoje, kur siaučia klounai. Čia juo grėsmingai mojuoja mergina, apsirėdžiusi Julien‘o Fournie suknele iš jau pasenusios 2010-ųjų rudens kolekcijos. Kraujo pėdsakai ant suknutės kalba patys už save. Ši mergina už save neatsako, todėl tamsiam parke ar skersgatvyje su ja nesusidurk. Ir tiek to siaubo. Jei ne pjūklas rankoje, šis derinukas visai neblogas. Net ir papuošalai atrodo šauniai – lyg nuvarvėjęs nuo žvakės vaškas. O aukštakulniai bateliai – tai išvis mano stichija, tiek žaidime, tiek realiam gyvenime. Man jų reikia reikia ir reikia ir man jų niekada nebus perdaug.. 







  Kruvinoji princesė. Pavadinimas viliojantis ir gražiai skamba, bet labai keista, kad aš, rožinė pincesė, nepagalvojau šion zonon teleportuotis pirmiausia. O be reikalo.  Gražus, nors kiek šiurpokas derinukas. Įdomu, kur ši mergelė spėjo drabužius išsikruvint. Tikiuos, neįvykdė šiurpaus nusikaltimo. Nors kirvukas rankoj, kruvini batai, ir net kraujais nutaškytas veidas liudija  visai ką kita... Reikia paskubėt ir skambint 112. Oi, visai pamiršau, čia juk helovinas.. Ačiū die, princesė nekalta.








  Pats baisiausias portalas –akių vagis. Na, tokios baidyklės nenorėčiau sutikt nei dieną, nei juo labiau tamsią naktį. Va, būtent šios zonos realaus derinio ieškodama ir pamačiau tiek siaubo, kad bijau, jog ši naktis man bus bemiegė :D Išbalę veidai suknelės apačioje, šiurpus rankinukas. Feee. Koks baisus, net sakyčiau šlykštus derinys. Iš kur šita pabaisa – iš kalėjimo? Iš kapo išlindus mumija?Nežinau, ar daug šiame žaidime panelių, kurioms šio portalo rūbai patiks. Bet viena žinau, kad aš ne iš tų :D Ir kas blogiausia, kad būtent surinkus šį derinį, galima laimėt visai neblogą profilio foną :( 







  Mados vampyrė. Pamačius realų šio portalo derinuką apsidžiaugiau. Man ši suknutė paliko neišdildomą įspūdį. Deja deja, derinys žaidime mane sugrąžino į heloviną. Tuo mada ir užsibaigė. Ši vampyrė tiesiog ją išsunkė :D Na, negaliu sakyt, jog viskas blogai, bet ta skraistė ar kaip ją pavadinti, man nepaliko jokio įspūdžio ir iš pirmo žvilgsnio tiesiog sugadino visą derinį. Abejoju, ar šį drabužėlį kada nors panaudosiu. O štai visa kita mane pakerėjo. Batai, rankinukas, o ypač kelnės taip gražu, jog nekantrauju kuo greičiau apsilankyt pas mados vampyrę. Tiesa, šukuosena, kurią galite laimėt surinkusios visus šio portalo daiktus nekokia. Tad galbūt gerai pagalvosiu ir jei žaidimui dar liks laiko, šią zoną pasirinksiu paskutinę.








  Taigi, Juodoji kerėtoja. Tai zona, kurią aš sugalvojau aplankyt pirmiausia. Ir ką gi čia pamačiau? Paprastas niekuo neišsikiriantis raganaitės derinukas.  Bet štai galvos aksesuaras labai nepaparastas. Vielinė skrybėlė kažkas mistiško ir nerealaus. Nežinau, kodėl aš  pirmiausiai pataikiau į šitą zoną. Turbūt velnias mane nešė į šią galerą :D O kad čia būta kipšiuko iš pragaro, išduoda pajuodę pirštai ( netikiu, kad ragana savo šluotai tepalus keitė :D). Ir nors save laikau svajotoja ir švelnia mergaite, pasirodo net ir man šitas žaidimas patinka.












Ir galų gale, paskutinė zona:

  Varnų ragana. Kar kar... :D Kranksi varnos ir pabyra plunksnos,  iš kurių pats avangardo virtuozas Alexander Mcqueen pagamino puikų sijoną. O kur šis dizaineris prikiša nagus, ten galime tikėtis ekstravagantiško  ir visai neprasto rūbo. Šis komplektukas, kuriuo pasipuošus varnų ragana, man paliko bene geriausią įspūdį. Stegsiuos helovinui jį turėt. O šukuosena, kurią gausite surinkusios visus šios zonos daiktelius, man visai nepatiko. Tokią nelabai kur panaudosi, o mielų, elegantiškų kuodelių mano grožio salono darbuotojas jau seniai moka padaryt pagal mano užsakymą :D Šiuo atveju, susivėlęs viršugalvis sako, kad pačios varnos ant galvos buvo įsisukusios. Nemėgstu varnų, ypač jų giminaičių kranklių –  baisiai dideliais snapais. Šie paukščiai man kelia paniką, todėl varnoms už savo lėlės nugaros dažnai kranksėt neleisiu- lai jos guli giliai uždarytos spintoje. 









 Nepamirškite ir savo gyvūnėlių, jiems taip pat yra paruošti drabužiai ir aksesuarai helovino progai, tačiau jie bus tik savaitę, t.y. iki spalio 25d. 13:00, nepraleiskite progos pasikelti atsidavimą taškiukais  ;)









Aistė_ ir Odiseja
Už pagalbą dėkojam Estrea ir Emilė :)
Visų spalvų teleporterio deriniai yra pasiskolinti iš: http://lp-girls-club.blog.cz/

Štai ir viskas, pirmyn drąsuolės, ruoškitės ir puoškitės šiurpiausiai metų šventei.



8 komentarai:

  1. Puikus įrašas! Labai laukiau, kol bus galimybė pamatyti derinius realybėje ir nenusivyliau. Labai mažai rūbų MA, kuriuos kiek perpiešdami savaip kūrėjai sugeba pagerinti, o ne sugadinti bendrą vaizdą. Tad su pirmąją suknele tikrai puikiai padirbėta ir MA ji man žavesnė, nors ne tokia, dėl kurios iškelčiau tą portalą aukščiau kitų.

    Jau fb šiandien rašiau, kad šie rūbai tokie keisti, tokie skirti šokiruoti, kad sunku tikėtis, kad visiems patiks tie patys. Ir šiame įraše matau daug mano pačios nuomonei prieštaraujančių teiginių, tačiau tekstas vis tiek labai smagiai susiskaitė. Smagu matyti, kad išmokote jį ir vizualiai struktūruoti. Tai labai palengvina ir paskatina skaitymą, priešingai nei iki šiol šiam blog'ui būdingas teksto sumetimas į vieną krūvą :)

    Ir labai norisi papildyti penktą lentelę šia iliustracija: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/68/ed/47/68ed476759ffce3714f8764e6324ef63.jpg

    Antpečiai, žinoma, ne visai tokie kaip nupiešta MA (jau greičiau mūsieji yra šie: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/3c/a8/e3/3ca8e3b4fc4bacf187a913bbdc2965da.jpg), tačiau tie batai... taip ir apima gailestis, kad mūsų lėlėms tokių nesugalvota papaišyti. Būtų tikrai dar kažin kas tokio visiškai naujo ir nematyto MA, o pastaruoju metu, tarp visų pasikartojimų ir daiktų panašumų vieni į kitus, to labai norisi :)

    Et, tiesiog dėkui už puikų įrašą ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už tokį išsamų komentarą! Ir ačiū už rastus penktos lentelės "antpečius". Tiesiog pritrūko laiko paieškoms - teko rinktis- ar ieškot realių rūbų, ar galų gale parašyt tekstą. Pasirinkau antrąjį variantą. O neatrastus realius derinius palikau geresniems laikams, kai turėdama laisvą minutę galėsiu paieškot. Vieno (penktos zonos) paieškos neužtruko, kito portalo,deja, tik batelius atradau, kurių kol kas prie žaidimo derinio nesegam...
      Vis svajoju... Taip laukto teleporterio pagaliau sulaukėm, tai gal ir vestuvių šiemet sulauksim :D

      Panaikinti
  2. Šaunus įrašas ir labai gražus naujas paveikslėlis. Dar jokiam blog'e nemačiau judančio. Gera idėja su ta nupjauta vaikino galva. Super! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nemaniau, jog taip negražiai pasielgsite plagijuodamos darbus. Beveik visos real nuotraukos paimtos iš šito blogo : http://lpisabella.blogspot.lt/2016/10/halloween-2016.html?m=1 , ir apkarpytos, jog nesimatytų užrašų, kuriuos uždėjo to blogo rašytoja real foto priskirdama sau, jūs gražiai apkarpėte ir pasisavinote.. žemas lygis, panos. Linkiu išmokti informacijos ieškoti pačioms, toli su plagijacijomis nenueisit.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prasom pateikti nuotrauku skirtumus kur nukuripta ir nenukirpta?
      Tu nuotrauku pilnas google, tad galejai nesivargint teršdama kažka, nes nieko neišejo :)

      Panaikinti
    2. Brangi anonime, šitą kaltinimą priimu kaip įžeidimą. Visų realių foto ieškau pati ir po jokius blogus nežiūrinėju. Nors kam man čia aiškintis asmeniui, kuris net savo vardo nedrįsta pasirašyt. Matyt, pati nesugebi ir nemoki nieko tik kitus šmeižt.

      Panaikinti