2016 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

Žaidimas "Mokyklos karalienės"

Sveikos dar sykį, mokinukės (ir ne tik),



  Atrodo, visai neseniai prasidėjo vasaros atostogos, o štai jos ir pasibaigė. Baigėsi atostogos, baigėsi vasara, o su ja kartu MA paliko salų žaidimas. Pamirškim vasarą, jūrą, smėlį ir jūros bangas. Šiandien Rugsėjo 1-oji – pats laikas sugrįžt į mokyklinį suolą ( jei ne realybėj, tai bent mintimis). O su Rugsėjo 1-ąja prasidės nauji nuotykiai ne tik gyvenime, bet ir žaidime. Šią gražią saulėtą pirmos rudens dienos popietę prasidėjo naujas žaidimas „Mokyklos karalienės“.
Aš, Aistė_, vėl džiūgauju. Nežinau, kiek žaidime tokių žaidėjų kaip aš, bet tokio stiliaus rūbeliai mane itin pakylėja ir džiugina. Valio!!! Šis žaidimas ir vėl skirtas man :D
Taigi, pasinerkime į naują mokyklinių nuotykių kupiną gyvenimą ir pasijuskime jei ne mokyklos karalienėmis, tai bent princesėmis. Žaidimo rūbeliai kurti pagal smagų serialą panelėms ir ne tik „Scream Queens“.  

Kiekviename langelyje yra laimėjimai: drabužiai/doleriai/smaragdai.

Pirmoji biblioteka

Nors ir popietė, bet keliaukime į pirmąją pamoką. Žaidimo pradžiai gausite net 10 nemokamų knygų. Vėliau knygos kainuoja ir labai nemažai... O dar kažkas sako, kad mokslas nemokamas.. :D
Pirmojoje pamokoje jūsų laukia panelė Chanel. Tikra rožinė princesė. Turiu kuo pasidžiaugti – juk tai tikrų tikriausias mano stiliukas – šiek tiek barbiškas, bet labai mielas. Pirmojoje pamokoje viskas nauja, nuostabu : rožinis sijonėlis, trumpučiai  rožiniai kailinukai ir balta lengva palaidinė... Pradžioj maniau, kad tas kaspinas kartu su palaidine... Apsirikau – žaidimo kūrėjams tai dar vienas lengvas grobis išpešt safyrų, nes šitą baltą kaspiną jie siūlo kaip šalikėlį. Nors iš dalies gal ir gerai –  baltą palaidinę galėsim panaudot universaliau. Na, o kokia rožinė Barbė be mobilaus telefono? Ir su draugėm paplepėti ir mylimajam Kenui galės paskambint. Esu tiek sužavėta, jog praradau amą. Šitie rūbai tokie nuostabūs, man trūksta žodžių savo džiaugsmui išreikšt :D Ir kaip puiku, jog šitas derinukas pirmojoje pamokoje. Tiesa, kojinės keistokos, bet rožiniai kailinukai atperka šitą mažą nesusipratimą. 

                            
Antroji biblioteka 

Skambutis!!! 26 minučių pertraukėlė ir štai antroji pamoka. O čia jums sufleruoja dar viena mokyklos karalienė Keke. Keistas vardas, keistas ir derinukas. Visiška priešingybė pirmosios pamokos gražuolei Chanel. Karalienės Keke drabužėliai nors ir labai stilingi, bet deja, ne  mano skonio. Kad ir kokios madingos šiemet kulotės, manęs jos visiškai nesužavėjo. Viskas, kas šiame derinyje man patiko tai – masyvus kaklo papuošalas, bateliai ir įdomi, bet labai stilinga kepuraitė su snapeliu. Realiam derinyje panelė Keke mojuoja išmaniuoju telefonu, kurį žaidimo kūrėjai iš jos atėmė. Turbūt ne veltui, juk pamokų metu griežtai draudžiama naudotis mobiliaisiais telefonais.  


Trečioji biblioteka

Din-di-lin !!! Ir vėl pertraukėlė. Šįkart dar ilgesnė – jau 28 žingsneliai. O čia, trečiojoje pamokoje ir vėl panelė Chanel Oberlin. Wow!!! Gražiausia ką kada nors esu mačius žaidime iki šiol. Žavinga Georges Hobeika suknutė iš 2016 metų pavasario kolekcijos. Ji tokia graži, miela. Ji tobula. Švelnūs tonai, gėlių žiedai – tokia suknutė leis pasijust mažų mažiausiai princese. O kad princesišką įvaizdį prigesint, žaidimo kūrėjai mums siūlo kiek grubokas, bet taipogi rožines riešines-pirštinaites. Bet netgi jos bendro vaizdo negadina. O kad toks barbiškas stiliukas atrodytų dar kietesnis, uždėkit saulės akinukus. Kaip ir pridera tikrai Barbei – rožiniais rėmeliais, man kažkuo primenančius Paris Hilton stiliuką. 


Ketvirtoji biblioteka

Kur buvęs, kur nebuvęs pagaliau skambutis!!! Šįkart net nesinorėjo, kad trečioji pamoka taip greit baigtųsi. Ir viskas tik dėl nuostabiųjų rūbų.
Pertrauka gana ilga. Net 30 žingsnelių iki kitos klasės. Ketvirtoji pamoka. Atsidarykite kuprines ir pasiruoškite jai. O čia ir vėl nuostabioji Chanel. Šįkart ji suspėjo apsirengt ne ką prastesniais rūbais. Supratau, kad šis žaidimas skirtas rožinės spalvos gerbėjoms, turinčioms jautrią ir gerą širdį – tokioms kaip aš :D ( nesikuklinsiu šįkart). Nejaugi teks gerokai mėlynųjų akmenukų atsargas patuštint.? Bandau laimę. Ir žinot, man sekas. Netikėjau kad taip puikiai riedės kauliukas. Net šešiskart iš eilės išridenu šešetą. Tai reiškia + dar vienas ėjimas, arba paprasčiau kalbant –keliauju nemokamai. Ką gi, mirkt akyte ;) Bumbuluotas koketiškas sijonėlis, smagus megztukas – labai mergaitiškas ir mokyklai tinkantis derinukas. Dienos dar pakankamai šiltos, todėl labai tiks basutės atvirais pirštais. O kad derinukas nebūtų labai nuobodus, pasipuoškit linksmais aksesuarais.



Penktoji biblioteka

Pamoka baigias. Susidėkit kuprinėn daiktus ir  pamažu, lengvais žingsneliais ( suskaičiuokit 34) eikit į paskutiniąją, penktąją, pamoką. Kadangi tai jau paskutinė pamoka ir kiek nuvargote – pūkuotas sijonukas jums suteiks lengvumo. Rožinė spalva ir vėl valdo. Smagi rožinė palaidinė (tiesa, neturėjau laiko išsiaiškint, ką reiškia tos raidės ant marškinėlių „KKT“ – todėl jei yra žinovių, mielai lauksiu paaiškinimo komentaruose :) ) O labiausiai šitame derinyje man patiko ausinės. Jos tokios mielos. Ką gi, mielos Barbės ir joms prijaučiančios – tai MŪSŲ LAIKAS :D Šitiek švelnių ir mielų drabužių žaidime dar nebuvo ( arba buvo labai seniai).


Spėju, kad ilgėjant ir vis tamsėjant rudens vakarams, mus žaidime ir vėl greitu laiku aplankys tamsa ir mistika. Todėl linksminkimės ir džiaukimės, kol saulė ir šviesa ne tik už lango, bet ir žaidime.
Na, o jei pavyks sėkmingai visose pamokose sudalyvaut galėsite pasipuošt nauja, labai smagia mergaitška surištų plaukų šukuosena. 



Sėkmės mielosios karalienės. Gerų kauliukų ir daug prizų visoms.

Linkėjimai iš „Glitter Star“ klubo!!!


Su jumis buvo Aistė_ ir Odiseja
Už pagalbą dėkojam Alegrai :)

14 komentarų:

  1. Puikiai padirbėta!
    Šaunuolės!:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Matosi kad daug darbo įdėta, šaunuolės :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Puikus įrašas :) Kai „nebedirbo“ Forbių blog'as atradau šį ir džiaugiuosi :) Regis nuo šiol tikrinsiu 2 Mados Arenos blog'us. O viršelis išvis nuostabus ♥

    P.S. KTT reikšmė: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=KTT Pamaniau, kad čia reikšmę rašyti... Kaip čia pasakius... Nelabai padoru ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Aistut,už komentarą. Džiaugiamės, kad patinka ir lankais mūsų bloge. Viršeliui jau metas atsinaujint, bet taip nesinori pamiršt vasaros...
      O labiausiai dėkoju už tą KKT paaiškinimą.. OMG.. Kur ritasi žaidimas su tokiais rūbais? Juk administratoriai nuolat pabrėžia, kad čia žaidžia daug mažų mergaičių. Ir še tau kad nori - jiems jokios taisyklės negalioja :D

      Panaikinti
    2. Seip, labai apsirikot, nes ant marskinuku yra ne KTT, o KKT - kappa kappa tau ;) Scream queens paziurejus suprastumete :D

      Panaikinti
    3. Seip.. cia ne mes apsirikome, o panele AistėBri :p

      Panaikinti
    4. Taip regis tikrai apsirikau :D Regis būsiu ne taip raides suvedusi ir nepastebėjusi. Tikrai labai atsiprašau už suklaidinimą :)

      Panaikinti
    5. Neringute, apsirikot ir jus :D 4 bibliotekos apranga yra ne Chanel :p Personazo varda pamirsau, taciau ten Chanel pakalikes apranga:pppp

      Panaikinti
    6. Anonime,
      dėl apsirikimo kalta ne Estrea, bet aš Aistė_ ... Vis pamirštu po tekstu parašyt, kad atleistumėt už klaidas ir neatitikimus. Nesu jokių filmų ar serialų gerbėja ir didelė žinovė, todėl dažnai galiu apsirikt. Todėl geriau vėliau, nei niekada - ATSIPRAŠAU visų serialo gerbėjų ir žinovių už klaidas :)

      MA Aistė_

      Panaikinti
    7. Anonime,2016 m. rugsėjo 3 d. 14:30 jos Aistė_ turėjo omeny, kad tie rūbai iš chanel. O dėl to KKT tai ten Kappa Kappa tou. Jeigu kils dar klausimų apie tą serialą klauskit, nes tą serialą visą mačiau :D

      Panaikinti
    8. Blemba, neperskaičiau Aistė_ com :D O jeigu ką ta panelė seriale yra Chanel 3 ;)

      Panaikinti
  4. Anonimės, ačiū už gražius žodžius, snagu, kad skaitote ir vertinate ir komentuojate mūsų įrašą :)
    AistėBri, džiugu, kad mus atradai ir toliau dar užeisi, dėkui ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Fainas įrašas, panos!
      Ehh..skaityčiau ir skaityčiau, galo nebūtų:D
      Be galo, be krašto įdomu skaityt..:)
      Taip ir toliau.
      Sėkmytės.

      Panaikinti
  5. Puikus įrašas, kiek lankausi bloguose tiek matau, kad visom tas stilius priimtinas ir net labai. Aš pati esu viena iš jų. Taip noriu pakviesti apsilankyti Star club bloge.:)

    AtsakytiPanaikinti